Info

Take care of your J-ewelry
Natuurlijk is het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je aankoop. Daarom maken we gebruik van materialen van goede kwaliteit zoals roestvrij staal. Andere materialen, zoals 
kralen, hebben hun kleurtjes van verf bewerking. Bij deze materialen raden we aan om contact met water (douche, zwembad en zee) te vermijden.

Return and refund

Natuurlijk hopen we dat jij blij bent met je aankopen! Indien je een aankoop toch zou willen retourneren dient dit binnen 14 dagen na ontvangst te gebeuren.

Graag ontvangen we je verzoek via email (jewelryxjade@gmail.com) met een toelichting waarom je het item wilt retourneren. De koper betaalt zelf de verzendkosten voor het terug sturen. J-ewelry is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die vermist raken en daarom raden we aan om met een track & trace bewijs te verzenden.

Alleen producten in originele staat en verpakking worden in behandeling genomen voor terugbetaling. Mochten de producten beschadigd/gedragen zijn, of de retourtermijn is verstreken, dan behouden wij ons het recht voor om het retourverzoek niet te verwerken. 

Let op! Om hygiënische redenen kunnen wij oorbellen en oorsieraden niet terugnemen. Mocht er een probleem zijn met de oorbellen dan dien je dit binnen 2 dagen na ontvangst te laten weten. Wij zoeken dan een passende oplossing.